Roska pályázatok

Kiírták az idei Roska Tamás Tudományos Előadás pályázatokat. A pályázati felület július 1-től elérhető a következő oldalon: http://roskapalyazat.otdt.hu

A pályázati kiírás szerint a PSAT minden szekcióba egy-egy főt ajánlhat.

Hír időpontja

2020. július 24. péntek, 22:45

Azok az aranyérmesek, akik szeretnének ajánlást kérni a PSAT-tól, 2020. augusztus 31-ig jelezzék ezt a hajdu.angela@med.semmelweis-univ.hu és a psat.arany@gmail.com címekre egyidejűleg elküldött e-mailben. A jelentkezéshez kérünk csatolni egy szakmai önéletrajzot, amely kitér a Roska pályázatban foglalt szempontokra, különösen az előadói rutinra, továbbá a PSAT-ban végzett tevékenységekre. Aki korábban már írt nekünk, kérjük utólag csatolja a CV-t!

Ha egy szekcióban többen kívánnak ajánlást kérni, akkor az elnökség - amennyiben szükségét érzi - az erről szóló döntésbe az adott szekció delegáltját és helyettesét is bevonhatja. A szakmai szempontok mellett előnyt jelent, ha valaki a PSAT-ban, programjaink szervezésében, lebonyolításában feladatokat vállalt, aktívan közreműködött, és formai okból hátrébb sorolódik az, aki nem küld önéletrajzot.