Tagság megszűnése

A korábbi figyelmeztetéseknek és felhívásoknak megfelelően a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület 4./2018. augusztus 23-i közgyűlési határozata értelmében 146 fő tagsági jogviszonya szűnik meg felmondással 2018. szeptember 23-án.

Hír időpontja

2018. augusztus 27. hétfő, 21:00

Most is hangsúlyozzuk, hogy a fenti eljárás csupán az egyesület működtetése érdekében szükséges lépés volt, ám minden Pro Scientia és Pro Arte Aranyérmes természetesen egyesületi tagságtól függetlenül is aranyérmes társunk, akit továbbra is szívesen látunk rendezvényeinken, valamint a honlapon használt aranyérmes adatlapján keresztül benne maradhat az aranyérmesek kapcsolati hálójában is. Aki pedig utóbb újra be kívánna lépni a PSAT-ba, szeretettel várjuk vissza, ennek semmi akadálya nincsen, az eljárás ugyanaz, mint első belépők esetében: a kitöltött belépési kérelem eljuttatása az elnökségnek.

A felmondásokról az érintetteket egyesével is értesíteni fogjuk, ám a közgyűlés napirendjének mellékleteként is elérhető a lista. (Védett tartalom, csak bejelentkezés után tekinthető meg.)