Események

Tisztelt Egyesületi Tagok!

Alapszabályunk értelmében egyesületünk a páratlan naptári években a Pro Scientia Aranyérmek átadásának napján tartja rendes közgyűlését. Ennek értelmében 2023. november 24. napjára összehívom a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület Közgyűlését.

A közgyűlés helyszíne: ELTE BTK F épület magasföldszint Kodály Zoltán Kamaraterem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4.)
A közgyűlés időpontja: 2023. november 24. 17:15

A Pro Scientia Aranyérmesek Társasága közgyűlést tart 2023. május 23. napján.

Tisztelt Egyesületi Tagok!

Az alapszabályunk értelmében a rendes közgyűlés időpontja minden páros naptári évben azonos a Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciájának időpontjával. Ennek értelmében 2022. október 13. napjára összehívom a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület Közgyűlését.

A közgyűlés helyszíne: Szegedi Tudományegyetem, Rektori épület, Díszterem (Szeged, Dugonics tér 13.)
A közgyűlés időpontja: 2022. október 13. 19:45

A XVI. Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciáját 2022. október 13-15. között rendezünk meg. Házigazdánk a Szegedi Tudományegyetem lesz, a főszervező Bánáti Diána.

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem, Rektori épület, Díszterem (Szeged, Dugonics tér 13.)

A Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület Közgyűlést tart 2022. május 25. napján.

 

2021. november 24-én, az idei kitüntetések átadásának napján (délután) a PSAT ismét aranyérmes alumni találkozót szervez Budapesten. A jubileumi összejövetelt hagyományteremtő szándékkal először 2019-ben tartottuk meg annak apropóján, hogy 30 évvel azelőtt adták át az első Pro Scientia Aranyérmeket.

Tisztelt Egyesületi Tag!

Alapszabályunk értelmében egyesületünk a páratlan naptári években a Pro Scientia Aranyérmek átadásának napján tartja rendes közgyűlését. Ennek értelmében 2021. november 24-én 15.00 órára összehívom a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület Közgyűlését. Amennyiben időközben nem lesz ezzel ellentétes járványügyi előírás, a közgyűlést jelenléti formában tartjuk. A részvételre a mindenkori járványügyi előírások irányadóak.
A közgyűlés helyszíne: Rubin rendezvényhajó (Felszállás helye: 1137 Budapest, Szent István park 5., 0-ás kikötő)

 

Tisztelt Egyesületi Tagok!

A 2020. évi beszámoló elfogadásáról a Közgyűlésnek kell döntenie, ezért 2021. május 27. napjára összehívom a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület Közgyűlését.

Az egyesületek veszélyhelyzet idején való működését is szabályozó, 502/2020. (XI.16.) sz. kormányrendelet értelmében a közgyűlést online tartjuk, a Zoom platformján. A csatlakozási linket a meghívót tartalmazó hírlevélben küldjük ki, illetve bejelentkezve a csatolt meghívóban is megtalálható.

 

Korábbi sikeres "Lapozz fel!"-eseményeink mintájára ismét élő könyvtárat szervezünk, a járványhelyzetre tekintettel ezúttal online formában. A programra elsősorban a pályaválasztás előtt álló középiskolásokat várjuk.

Az élő könyvtár időpontja 2021. febuár 6. (szombat), látogatható 10.00-13.00 óráig folyamatosan. 
Az élő könyvtárba ide kattintva lehet majd belépni. (Az élő könyvtár az Airmeet platformján zajlik majd, az ehhez kapcsolódó résztvevői segédletet hamarosan feltöltjük.)

 

Mindenhavi tudomány című, decemberben indult online programsorozatunk harmadik, záró eseményét 2021 február 1-jén délután 16 órától tartjuk. Az érdeklődőket elnökünk, Jedlovszky-Hajdú Angéla kalauzolja el a laborba, ahol nem csupán munkakörnyezetével ismertet meg bennünket, hanem kutatásairól és pályájáról is beszél majd. A Zoom platformján zajló beszélgetésre szeretettel várjuk a természettudományok iránt érdeklődő középiskolásokat és minden kedves érdeklődőt. 

 

Oldalak