PSAK XII. Eger

Az aranyérmesek XII. konferenciáját 2014. november 6-8. között rendeztük meg Egerben. Házigazdánk az Eszterházy Károly Főiskola, főszervezője Jedlovszky Pál volt.

A konferenciáról szóló részletes beszámolót itt lehet elérni.

 

Az egri konferenciával kapcsolatos letölthetõ anyagok:

A konferencián elhangzott előadások listája itt érhető el.

A konferencia absztraktkötete.

A konferencia során készült fotóink (Radnai Marci, Delacasse Kriszta).

A konferencia előadásaiból készült tanulmánykötet.

 

A konfrenciajelentkezéssel kapcsolatos korábbi információk:

A konferencia jelentkezési határideje 2014. május 31.

A konferencia jelentkezési lapja itt érhető el. A regisztrációhoz be kell jelentkeznie az oldalra. A bejelentkezési név az elsődleges email cím, amit megadott nekünk a belépéskor vagy a legutóbbi adatfrissítéskor. Ha még nincs jelszava, vagy elfelejtette, akkor a belépés melletti "új jelszó igénylése" fülön van lehetősége új jelszót kérni, amelyet a korábban megadott email címre küldünk ki és azt egy linkre kattintva vissza kell igazolnia. Probléma esetén kérjük írjon az info@psat.hu címre.

Absztraktok leadási határideje 2014. szeptember 15. Az absztraktok ezen a linken tölthetőek fel, de kérjük küldje el az info@psat.hu a címre is. A feltöltéshez be kell jelentkeznie az oldalra. A bejelentkezési név az elsődleges email cím, amit megadott nekünk a belépéskor vagy a legutóbbi adatfrissítéskor. Ha még nincs jelszava, vagy elfelejtette, akkor a belépés melletti "új jelszó igénylése" fülön van lehetősége új jelszót kérni, amelyet a korábban megadott email címre küldünk ki és azt egy linkre kattintva vissza kell igazolnia. Probléma esetén kérjük írjon az info@psat.hu címre.

A konferencia díja az alábbi:

-       Friss (2013-as) érmeseknek amennyiben beléptek a társaságba és nincs tagdíjhátralékuk továbbra is ingyenes a konferencia. 

-       Korábbi érmeseknek, amennyiben nem rendelkeznek tagdíjhátralékkal: május 31-ig befizetve 6000 Ft, azt követően 12000 Ft, 

-       Érmesek "külsős" felnőtt hozzátartozóinak, vagy más külsős résztvevőknek: 24000 Ft. A konferencia szempontjából azok az aranyérmesek, akik nem tagjai a társaságnak, külsős résztvevőnek minősülnek, ezért részvételi díjuk szintén 24000 Ft.

-       Érmesek gyerekeinek 4 éves korig ingyenes, 4 és 18 éves kor között 12000 Ft

 

A kötetbe szánt cikk leadási határideje: december 15. éjfél. A cikket az emailen kiküldöttek szerint (ha nem kaptál ilyet, írj!) várjuk a tudommar@gmail.com címre. A cikkhez szokás szerint tartozik egy önéletrajzi sablon, kérlek azt se felejtsd el! 

Amennyiben 2 munkanapon belül nem kapsz "köszönöm, megkaptam" emailt, kérünk, hogy újra küldd el a dokumentumokat!

Ezután a főiskola Jedlovszky Palival egyeztetve kijelöli a lektorokat, akik reményeink szerint februárban visszaküldik észrevételeikkel a cikkeket, amelyeket elküldünk nektek majd egy újabb határidővel.

Amennyiben a formátummal kapcsolatban nem egyértelmű valami, kérünk, hogy akkor Szabó Franciskának írj erre erre a címre: szabofranci88@gmail.com.

Minden egyéb kérdésben ide írj: tudommar@gmail.com.

 

 

Letölthető fájlok

A védett fájlok letöltéséhez kérjük jelentkezzen be.