Budapest 2024 - PSAK XVII.

 

Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája
Semmelweis Egyetem
2024

  

A regisztráció a XVII. Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciájára, amelyet 2024. október 10-12. között rendezünk meg, elindult. Házigazdánk a Semmelweis Egyetem lesz, a főszervező Jedlovszky-Hajdú Angéla.

 

 „Early bird” regisztráció: 2024. március 25. – május 31.

Pótregisztráció: 2024. június 1. – június 30.

 

Regisztrációs díj:

  • Új (2023-es) érmeseknek, amennyiben beléptek az egyesületbe és nincs tagdíjhátralékuk, ingyenes a részvétel.
  • PSAT tagoknak, amennyiben nincs tagdíjhátralékuk, „early bird” regisztráció esetén: 18.000 Ft, amennyiben május 31-ig regisztrálnak és a részvételi díjukat ezzel együtt, de legkésőbb 2024. május 31-ig befizetik a PSAT bankszámlájára.
  • PSAT tagoknak szállással, amennyiben nincs tagdíj hátralékuk, „early bird” regisztráció esetén: 38.000 Ft, amennyiben május 31-ig regisztrálnak és a részvételi díjukat ezzel együtt, de legkésőbb 2024. május 31-ig befizetik a PSAT bankszámlájára.
  • PSAT tagoknak, amennyiben nincsen tagdíjhátralékuk, normál regisztráció esetén: 38.000 Ft
  • PSAT tagoknak, amennyiben nincsen tagdíjhátralékuk, normál regisztráció szállással: 50.000 Ft
  • Szenior/Támogatói részvétel, amennyiben támogatni szeretnéd konferenciánkat, vagy szenior tag vagy, regisztráció szállással: 80.000 Ft
  • Aranyérmeseknek, akik nem egyesületi tagok: 25.000 Ft
  • Aranyérmeseknek, akik nem egyesületi tagok, szállással: 50.000 Ft
  • Az aranyérmesek "külsős" felnőtt hozzátartozóinak, kísérőinek: 30.000 Ft
  • Az aranyérmesek "külsős" felnőtt hozzátartozóinak, kísérőinek szállással: 50.000 Ft

 

A regisztrációs díj magába foglalja az étkezések és a programok díját, valamint az előadásokat összefoglaló kötetet. A patinás helyszínt és az étkezéseket a Semmelweis Egyetem biztosítja.

A szállás a Boráros téri IBIS hotelben 2 személyes szobákban történő elhelyezést jelent.

 

Ahogy a honlapon is feltüntetjük, a tagdíjak befizetését 2024. február 29-ig dolgoztuk fel, és kapacitáshiány miatt a később befizetett tagdíjakat csak május közepén tudjuk átvezetni. Természetesen ez nem befolyásolja a regisztrációs díjak mértékét, aki rendezte a tagdíját a regisztrációs díj befizetéséig, annak a kedvezményes díj lesz érvényes.

 

Helyszín: a konferencia a Semmelweis Egyetem patinás termében, a Semmelweis Szalonban, a rektori épületben lesz (Budapest, Üllői út 26. 1. emelet).

 

Program: a beérkezett absztraktok alapján állítjuk össze, egymást követő szekciók lesznek.

 

Fakultatív program: Október 11-én 13:30 és 15:30 között a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikában történő körbevezetés, műtők megtekintése, kutatói részlegbe betekintés

 

Absztraktok benyújtása: 2024. augusztus 1-ig a PSAT honlapján (konferenciák menüből itt elérhető). 
Az absztraktokat – bejelentkezést követően – a honlapon (psat.hu) tölthetitek fel (május 15-től).
Kérjük, hogy a PSAT sokszínűségének megfelelően minél inkább interdiszciplináris témával jelentkezzetek, saját kutatási témátok más határterületet is érintő bemutatásával segítsétek a sok szakterületről érkező hallgatóság figyelmének felkeltését.

 

Regisztrációs díj utalása a PSAT bankszámlájára: CIB Bank Zrt. 11100104-18084582-36000001
Kérünk mindenkit, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy mire vonatkozik a befizetése (pl. konferencia díj 2 főre: 1 tag, 1 külsős).

 

A konferenciával kapcsolatos legfontosabb határidők:

Regisztráció: 2024. május 31-ig (early bird – május 31-e előtti befizetés esetén)

Pótregisztráció: 2024. június 30-ig

Absztrakt leadása (feltöltése): 2024. augusztus 1-ig

Regisztrációs díj átutalása: 2024. június 30-ig

Az előadás alapján készült cikk leadása: 2024. november 15-ig

 

További tudnivalók a regisztrációhoz:

A jelentkezési lap eléréséhez be kell jelentkezni a honlapon (jobb felső sarok), amihez az alapértelmezett bejelentkezési neve minden érmesnek a PSAT-nak a belépéskor vagy az adatfrissítéskor megadott (elsődleges) e-mail címe.

Ha valaki még soha nem lépett be az oldalra, vagy elfelejtette a jelszavát, az eljárás a következő: a belépés melletti "új jelszó igénylése" fülön kell új jelszót kérni, amelyet a rendszer a korábban megadott e-mail címre küld ki, és azt egy linkre kattintva vissza kell igazolni.

A konferencián a megszokottak mellett művészeti szekciót is tervezünk, amelynek a programba illesztése a jelentkezők létszámától és természetesen technikai lehetőségeinktől is függ. A művészeti szekcióba elsősorban Pro Arte Aranyérmesek jelentkezését várjuk művészeti bemutatókkal (pl. zenei előadás, mini képzőművészeti kiállítás, saját műalkotás bemutatása, elemzése stb.).

Aki kísérőjét, családtagját is szeretné regisztrálni, a saját jelentkezési lapján tudja ezt megtenni az étkezés-, illetve szállás igényeknél, a megjegyzés rovatban pedig kérjük feltüntetni a további személyek nevét, gyermekek esetében életkorukat.

 

Fontos tudnivalók az absztraktok feltöltéséhez:

Határidő: 2024. augusztus 1.

Az előadás végleges címét add meg!

Az absztrakt terjedelme: minimum 1000, maximum 2000 karakter. A nyomtatva is kiadandó absztrakt füzet miatt fontos a max. 2000 karakter betartása.

Az absztraktot a főszöveg blokkba töltsd fel.
A szerző blokkban add meg a teljes nevedet (doktori fokozatok feltüntetése nélkül), majd alatta külön sorban a beosztásodat és a munkahelyed/kutatóhelyed nevét.

Képet nem kell feltöltened, de választhatsz egy, az előadásod témájához illő fotót (nagy felbontásút).

A jelentkezéssel kapcsolatos bármilyen probléma esetén írj nekünk a psat.arany@gmail.com címre!